Partners

Partners

Mandy de Beer (1969) is KinderYogaJuf en KinderCoach en moeder van iets meer dan een handvol kinderen tussen de 24 en 3 jaar. Zij werkt als KinderCoach, KinderYogaJuf en KinderYogaTherapeut bij Yoga Beer Bussum & Hilversum en bij Kinderbuik & co in Bilthoven. 

Ruim tien jaar geleden is zij begonnen als natuurgeneeskundig/energetisch therapeut, maar heeft in de loop van de jaren de keus gemaakt om zich specifiek te richten op kinderen en ouders en is toen de opleiding kinderyogadocent en kindercoaching gaan doen. Met een rugzak vol opleidingen in de natuurgeneeskunde, ayurveda, coaching, healing, yoga, mindfulness, familieopstellingen, EFT en creatieve therapie en inmiddels een ruime ervaring in de praktijk en in het leven, is ze overtuigd dat wat ze nu doet het mooiste is wat ze kan doen. ‘Een blij kind, daar doe ik het voor.’
Door haar enorme ervaring en opleiding is ze zeer kundig in het begeleiden van ouders en kinderen op diverse niveaus en is ze in staat iedereen een veilig en vertrouwd gevoel te geven.

www.yogabeerbussum.nl & www.kindercoachingbussum.nl

Tanja van Eck – Outdoor Sports&Fitness

Wandelen of hardlopen en tegelijkertijd je buikspieren trainen? Dat kan met de nieuwste XCO total-body-workout in de buitenlucht.  Resultaat is een optimale vetverbranding en een 33% hoger calorieverbruik. Het is de ideale ‘core’ training en zorgt voor krachtigere en beter gecoördineerde bewegingen. Het verbetert de lichaamshouding en conditie. Het is afwisselend en uitdagend maar niet moeilijk.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Tanja van Eck (voor ’t Gooi) op 06-50204892 of kijk op www.xco.nl voor een trainer bij jou in de buurt.

Gezondheid is in balans zijn.

Voedingbeweging én ontspanning vormen hiervoor de basis.

Hierin werken wij graag samen met specialisten die dezelfde visie hebben als wij.