Volwassenen

Als gediplomeerd voedingsdeskundige geef ik eet- en leefstijladviezen aan cliënten met uiteenlopende klachten, zoals energiegebrek, slapeloosheid, gewichtsschommelingen/overgewicht, stemmingswisselingen, hoofdpijn/migraine, darmproblemen, gewrichtsklachten, concentratieproblemen, burn-out, huiduitslag etc.

Al te vaak worden dergelijke klachten geweten aan ‘middelbare’ leeftijd of nog erger, behandeld met medicijnen, hetgeen meestal alleen symptoombestrijding is. De oorzaak is veelal een tekort of overdaad aan bepaalde voedingsstoffen.
Ook mensen met ernstiger klachten zoals diabetes, hormonale storingen, PDS, AD(H)D, ziekte van Crohn, astma, ziekte van Parkinson e.d. zijn gebaat bij een gezond en evenwichtig eetpatroon.

Hoe het lichaam functioneert en welk effect voeding daarop heeft, is per persoon verschillend. Ik help jou stap voor stap je eigen lichaam beter te begrijpen en je voeding daarop aan te passen. Tussen weten en doen zit vaak nog een grote kloof. Ik leg mij er dan ook op toe jou inzicht te geven in je gewoonten en je gedrag duurzaam te veranderen. Met als doel gezond en vol energie door het leven te gaan.

NEEM CONTACT OP!